tiistai 27. marraskuuta 2012

Maanantai ja haukkapäivä

Sup, monday eli hauispäivä! Uusi viikko lähti käyntiin ja aattelin et nyt alkaa se panostus kaikkeen haha! :D No se ajatus meni silleen pieleen et myöhästyin koulust ja en sit menny ollenkaa ku vaa yks turha tunti vaa siel, joten heräsin sit siin puol 3.... söin "aamupalaks" 2 jogorttii ja 3 leivänpalasta. Herättyäni katoin et huhhuh kuinka surkeessa kunnossa kämppä on ja otin käyttöön tolut, imurit ja mopit ja aloin siivoilee - kyllä kämppä kiiltää täl hetkel ;) Siivouksen välis vedin raejuustopurkin ja sen jälkeen aloin tekee hunajamarinoitui kanasuikaleita kerman kaa ja pastaa. Pastaa, leipää jne. syön gluteenittomana, koska mulla sattuu olee keliakia (ei voi syödä viljatuotteita) joka aiheuttaa vatsakipuja. Semi perseest... Ennen salia vielä muutamia leipiä, 3 creatiinitablettia ja 3 tablettia haarautuvii aminohappoja.

Siirrytäämpä treenin pariin eli menin tossa puol 10 maissa salille, juuri ennen ovien sulkeutumista. Mulla oli hauispäivä tänään pitkästä aikaan, koska oli revähtäny ja päätin kokeilla nyt ku saanu levätä 3 viikkoo. Vähän tuntu välillä rinnassa mutta pysty tekee hauiksii eikä menny pahemmaks :) Vedin 5minuutin lämmöt kuntopyörällä ja sit vähän kepillä verryttelin. Siitä sit alotin hauiksen pumppaamisen käsipainolla siten että laitoin käden (kumpiki käsi vuorotellen) säädettävän penkin päälle. Sen jälkeen vedin kämmenpuolen käsivarteen kohdistuvaa liikettä käyttäen tankoa (vaikea selittää) :D.. sitten skottipenkki, rystypuolen käsivarsitreeni tangolla, vasara otteella hauiskääntöjä seisten ja lopuksi vielä sama liike minkä kirjotin tohon ensimmäisenä :) Eli tossa oli 6 liikettä ja 18 sarjaa yhteensä mitä väänsin 1min tauoilla. Aikaa meni about 45min salilla. Mun mielestä yli tunti on liikaa salilla, koska ehtii väsyä eikä treeni ole enään niin tehokasta, mitä mieltä te olette ?  Salin jälkeen vedin heti palautusjuoman ja siinä kesti se pari sekkaa ku se oli alhaalla haha, hirvee jano :P

En ole oikeen koskaan tykänny venyttelystä, mutta nyt lupaan alkaa venyttelee joka päivä koska jumalauta mun jalat meni jumiin perjantain jalkatreenist..... lauantai yönä mun sisäreidet/nivuset meni niin pahasti jumiin että en pystyny kävelee enkä ees makaamaankaan ilman että sattu. Ja kun mentii sunnuntai aamuna hakee darrapizzat my_dude_jammun kaa, ni kävely (kävelin todella hitaasti :D) näytti nii vammaselt et vois luulla et mut ois raiskattu tai jtn lol xD nyt saanu niitä auki mutta kokonainen päivähän siinä piti venytellä et opin taas kävelee! Täst eteenpäin siis venyttelen jokapäivä! Tähän loppuun voin sanoo että 4 salittoman viikon jälkeen tulokset tippu vähäsen, mutta tästä se lähtee=)

Sori kun ei tuu kovia, mutta kun ousska instast ei tuonu mu laturii tänään jonka unohdin vkl sen luo, niin mul ei akkuu kännykäs enkä saanu otettuu kuvii... ens kerroil otan kuvat liikkeistä salille mitä teen ni tiiäette paremmin mitä teen, eikä tarvii arvailla mun vammasist selityksist haha :D Nyt illal vedän viel raejuustopurkin ja leipii "iltapalaks" ennen nukkumaan menoa. Sori jos kirjotusvirheit ku ei jaksa tarkistaa tän pikakirjotuksen jälkee tekstii, peace!


2 kommenttia:

  1. "ousska instast ei tuonu mu laturii tänään" hahha :DD jeejee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha toivottavasti ousska ottaa huomen sen kouluun mukaan :P

      Poista